Termeni si Conditii - Intense Fitness

Termeni si Conditii

Home | Termeni si Conditii

ODATA INREGISTRAT, CLIENTUL SE OBLIGA SA PARTICIPE

Aveti la dispozitie 3 zile pentru a achita pretul programului ca sa va puteti asigura locul. Taxa de participare nu este returnabila, exceptie facand cazurile de boala. In aceste cazuri solicitam un certificat medical eliberat de un medic competent. Ultima zi in care participarea poate fi anulata in caz de boala este cu 5 zile inainte de inceperea programului. Dupa acest termen, taxa de participare este nereturnabila.

In cazul aparitiei unei boli sau afectiuni pe parcursul perioadei programului sau pana la inceperea acestuia, taxa nu va va fi returnata dar vi se ofera posibilitatea de a participa la o alta serie dupa cum urmeaza: in cazul unei afectiuni va vom putea reprograma la o alta serie din cadrul programelor Intense Fitness intr-o perioada de maxim 6 luni; in cazul sarcinii va vom putea reprograma la un alt program intr-o perioada de maximum un an si jumatate. In acest caz solicitam un certificat medical eliberat de un medic competent care sa ateste situatia medicala.

Nu ne facem responsabili in nici un fel de boala sau afectiune aparuta in timpul programului.

Va recomandam ca pentru inscrierea in program sa  fiti clinic sanatos ( clientul are obligatia de a prezenta o ADEVERINTA MEDICALA mai ales in cazul afectiunilor cu un nivel ridicat de risc in cadrul efortului fizic – ex : afectiuni ale coloanei, afectiuni ale inimii, afectiuni motorii, etc  ) si sa aveti o stare generala a sanatatii buna. Prin inscrierea dvs. la acest program va exprimati acordul privind recomandarea noastra si confirmati faptul ca sunteti apti din punct de vedere fizic si al sanatatii pentru a participa la program  si ca sunteti de acord cu faptul ca nu ne facem responsabili de nici o boala sau afectiune pe care ati putea sa o dobanditi in timpul programului.

Ne rezervam dreptul de a schimba continutul, orele, datele, locatia, trainerii si tehnicienii nutritionisti ai  acestui program.

Va rugam sa respectati regulile si regulamentul pe parcursul intregii durate a programului.