Personal trainer - Un antrenor personal, doar pentru tine

Personal Trainer

Home | Personal Trainer
Personal Trainer

Programe

Individuale

Echipa de instructori Intense, special instruita de Alexandru Valah, master trainer al uneia din cele mai prestigioase scoli de fitness din Romania, a pus bazele unui program de dezvoltare fizica adaptat nevoilor tale. Antrenorii nostri personali iti stau la dispozitie pe parcursul sedintelor de antrenament individual cu sfaturi pertinente si sprijin moral. La Intense, folosim cele mai noi si eficiente tehnici de antrenament pentru a atinge obiectivul tau. Suntem pregatit pentru antrenamente pentru:

  • Hyoertrofic – cresterea masei musculare si eliminare tesutului adipos
  • Slăbire si definire- pierderea in greutate
  • Cresterea fortei, vitezei, rezistenta – pregatire fizica pentru sportivii de performanta (tenis, kickbox, box , triatlon , atletism , basket, fotball)
  • Femei insarcinate
  • Reabilitarea durerilor spate, genunchi umar. Impreuna reusim sa obtinem rezultate extraordinare!

Serviciile oferite de un trainer personal se incadreaza in categoria recomandarilor pe care orice persoana ce doreste sa intre in forma ar trebui sa le respecte. Avantajele pe care indrumarea si atenta supraveghere a unui antrenor personal le ofera depasesc cu mult piedicile pe care o parte dintre cei interesati le gasesc, si aici ne referim in primul rand la adaugaurea unui cost suplimentar la abonamentul obisnuit de sala.

Personalizarea antrenamentului

Spre deosebire de programele clasice de antrenament o rutina personalizata va aface diferenta in atingerea nivelului de pregatire fizica dorit de fiecare persoana in parte.

Aici intervine antrenorul personal, care creeaza un plan de antrenament specific doar pentru dvs. pe baza obiectivelor pe care doriți să le atingeți.

Un astfel de plan personalizat este adaptat scopurilor, necesităților, dar si nivelului actual de rezistenta al organismului, precum si de eventualele probleme medicale.

Atingerea scopului suprem

Un antrenor personal vă ajută să definiți obiectivele individuale de sport si antrenament și creează o foaie de parcurs, un fel de harta personalizata pentru a ajunge acolo.

Pornind de la nivelul actual, personal trainerul va va ajuta sa va stabiliti telul major, si apoi sa il divizati in pasi mai mici, in obiective pe termen scurt, mediu si lung, pentru a putea fi mai usor de atins si de urmarit pe masura ce trece timpul.

Aceasta metoda de lucru este foarte prietenoasa cu dvs., pentru ca va ajuta sa intelegeti mai bine fiecare etapa si sa va mentineti focusul si entuziasmul pe tot parcursul antrenamentelor.

Ghidare tehnica

Un instructor profesionist va va învata care este modul corect de a efectua fiecare mișcare si fiecare exercitiu din rutina dumneavoastra. Fiecare parte a antrenamentului va este explicata si demonstrata de catre trainer, care apoi va ajuta sa o puneti in aplicare corect, corectand in acelasi timp orice problemă de postura sau de tehnica. In acest fel se reduce în mod corespunzător riscul de vătămare și totodata crește si eficacitatea mișcării.

Invatand cum se efectueaza corect fiecare miscare si fiecare exercitiu va asigurati si de faptul ca veti putea repeta rutina respectiva si acasa ori la sala, fara ajutorul sau supravegherea personal trainer-ului si fara riscul de a va accidenta.

Motivatia

Multe persoane care merg pentru prima data la sala de fitness se asteapta sa obtina rezultate uimitoare de pe o zi pe alta, insa acest lucru este imposibil. Iata de ce multi isi pierd motivatia dupa o perioada relativ scurta de timp si refuza sa continue antrenamentele din lipsa unor dovezi vizibile ca ceea ce fac este bine.

Un trainer personal intervine si in acest proces si va ajuta sa va construiti asteptari realiste si mai ales sa va mentineti motivatia pe parcursul antrenamentelor atat prin atitudinea lor energica, cat si prin evidentierea micilor dar importantilor pasi facuti inainte de la o zi la alta, de la un antrenament la altul.

In plus, simplul fapt ca trebuie sa ajungeti la intalnirea cu trainerul la sala va  va motiva sa ajungeti acolo si sa faceti o noua runda de antrenament.

Antrenamente variate

Rutina este unul dintre elementele cu dublu tais in ceea ce priveste antrenamentele. Este bine sa avem o anumita rutina, sa facem anumite exercitii care ne plac si ne fac sa intram in starea respectiva, insa daca toate sesiunile de antrenament sunt identice, atunci cu siguranta va aparea plictiseala si dezinteresul. De asemenea, nici organismului nu ii place aceasta rutina, iar dupa un timp nu va mai reactiona la fel la exercitii si rezultatele nu vor mai fi la fel de satisfacatoare.

Iata de ce un trainer personal este cel mai bun ajutor: el poate si cu siguranta va transforma fiecare zi de antrenament intr-o aventura, introducand mereu noi elemente, adaptand pe parcurs seria de exercitii nevoilor si variind intensitatea si repetitivitatea lor, pentru a aduce noutatea, dar si pentru a spori nivelul de dificultate al antrenamentului pe masura ce corpul raspunde acestuia.

Astfel de ajustari sunt necesare si pentru fizic, dar si pentru psihic, pentru ca veti simti ca nu va plafonati la un anumit nivel ci ca, dimpotriva, avansati permanent.

Mai multa eficienta

Timpul este limitat si pretios pentru noi toti, si de cele mai multe ori trebuie sa profitam de fiecare minut disponibil, sa il fructificam la maxim. Daca mergeti la sala pentru a va antrena singuri veti avea tendinta de a face pauze mai lungi si mai dese, irosind astfel din timpul dedicat miscarii.

Cu un antrenor personal acest lucru nu se va intampla. El are experienta necesara imbinarii optime a exercitiilor astfel incat organismul sa nu resimta oboseala in aceeasi masura si, mai mult, va va oferi si motivatia si energia de a va depasi limitele si de a face un antrenament condensat, eficient si constructiv.

Energia si entuziasmul unui antrenament de fitness cu un personal trainer nu se vor compara cu nimic, asa ca merita sa incercati!

 Pachetul contine:

.

Adaptarea programului de antrenament perfect pentru atingerea sigura si eficienta a obiectivului

Pachetul contine :

  • 12 sedinte ;
  • Test de efort ;
  • Test de mobilitate ;
  • Consiliere pe tot parcursul  abonamentului;
  • Existenta posibilitatii deplasarii in locatia dorita de client / locuita ancestuia – acest serviciu include un cost suplimentar.

Valabilitate pachet : 30 de zile .

PRET :

400 €  – Personal Training alaturi de Master Trainerul Alexandru Valah.
300 €  – Personal Training alaturi de Trainerii Intense Fitness.

Conditia fizica a clientilor nostri a devenit o pasiune pentru noi.

 

Ne dedicam in totalitate clientilor Intense pentru a obtine impreuna rezultate minunate. Indiferent de obiective si probleme de ordin medical, antrenorii nostri personali sunt pregatiti pentru a face fata fiecarei provocari.