Online Training - Intense Fitness

Online Training

Home | Online Training
Online Training

Programe

Online

Acum, cu ajutorul Intense Online Training poti sa te bucuri de eficienta antrenamentelor noastre chiar la tine acasa. Iti garantam rezultate eficiente si vizibile fara efortul de a vizita o sala de sport.

INTENSE ONLINE TRAINING

Programele Intense Online Trainig sunt structurate in asa fel astfel incat antrenamentele cresc in intensitate gradual, impreuna cu cresterea conditiei tale fizice.

Antrenament

Iti punem la dispozitie o rutina de antrenament completa realizata pentru obiectivele tale, structurata in 2 antrenamente/saptamana pe care le poti efectua chiar la tine acasa!

Noi te intampinam cu:

  • Antrenamente eficiente si perfect structurate pentru persoanele care vor sa iasa din rutina veche de antrenament, nu au timp sa ajunga intr o sala de fitness si vor sa se antreneze acasa.
  • Exercitii care iti implica si dezvolta toate grupele musculare, te ajuta sa capeti mobilitate si sa te feresti de accidentari.
  • Explicatii amanuntite ale exercitiilor.

Pachetul contine:

Iti cream un program de antrenament serios si atent pus la punct, care se pliaza pe necesitatile si problemele tale. Te ajutam sa iti atingi obiectivele in cel mai scurt timp.

Pachetul contine :

  • Program de antrenament scris in functie de obiectivul stabilit;
  • Videoclip-uri cu explicatia fiecarui exercitiu in parte din planul de antrenament;
  • Test de efort;
  • Consiliere telefonica sau video-conferinta ( la nevoie ).
  • Urmarirea evolutiei clientului cu ajustari in program, in functie de caz. Feedback-ul clientului este foarte important pentru ca aceasta metoda sa aiba succes.
  • Atentie ! Numarul de antrenamente pe saptamana va fi stabilit in functie de obiectivul clientului !

Valabilitate pachet : 30 zile .

PRET

200 € cu pachet nutritional de baza ( nutritie prestabilita)
250 € cu pachet nutritional  personalizat.

Stim cu totii ca ziua numai este indeajuns de lunga, si ca timpul este foarte limitat. Stim ca nu poti ajunge mereu in timp util sa iti faci antrenamentul, la ora la care ti-ai propus. Dar, totusi vrei sa il faci!

Pentru aceste situatii si pentru toate celelalte lucruri care va fac sa sariti foarte des peste antrenamente am elaborat acum o noua modalitate de a va fi alaturi si de a va ajuta sa intrati in forma si sa va mentineti acolo unde doriti: ONLINE TRAINING.

Acest tip de program este dedicat celor care din diverse motive nu pot ajunge in timp util la sala sau acasa sa se antreneze, dar care isi doresc in acelasi timp sa se bucure de experienta unui trainer profesionist.

Ce este asadar programul Online Training?

Trainerii nostri profesionisti vor crea special pentru fiecare persoana in parte un program de antrenament care sa vina perfect in intampinarea nevoilor si asteptarilor acesteia, pornind de la situatia prezenta si tintind spre obiectivele pe termen scurt, mediu si lung pe care persoana respectiva si le seteaza.

Un astfel de program este dedicat celor care vor sa treaca la un stil de viata mai sanatos, lucru ce implica si miscare – iar fitness-ul este  ideal – dar si celor care nu s-au mai antrenat de mult timp sau doresc sa isi schimbe vechea rutina si sa incerce noi exercitii si noi tipuri de antrenamente care sa ii aduca acolo unde isi doresc.

De ce sa apelezi la acest program de Online Fitness Training?

Pentru ca iti este dedicat intru totul. Asa cum am mai spus, fiecare persoana va completa un chestionar in care sunt detaliate cateva aspecte esentiale legate de stilul de viata, de nivelul de pregatire fizica actual si de obiectivele propuse. Intrebarile au rolul de a ajuta trainerul in identificarea corecta a situatiei prezente pentru a putea, pe baza acesteia, stabili o rutina de antrenament care sa se potriveasca perfect atat conditiei fizice, cat si stilului de viata si timpului pe care fiecare il are la dispozitie pentru a lucra in fiecare zi sau saptamana.

Exercitiile integrate de traineri sunt si ele adaptate ca nivel de dificultate, ca intensitate, numar de repetari, grupe de muschi implicate, etc.. In acest fel se evita si o suprasolicitare a musculatorii si a corpului in general – mai ales daca este vorba de un organism neobisnuit cu efortul fizic de aceasta natura – dar se evita si eventualele accidentari cauzate de abordarea unor exercitii prea complicate pentru nivelul curent.

Pentru ca totul este gradual. Tocmai pentru ca este personalizat, exercitiile sunt gandite si ordonate pentru a creste in intensitate pe masura ce avansezi si capeti atat experienta cat mai ales rezistenta fizica.

Pentru ca il poti accesa de oriunde. Poate nu iti place sa mergi la sala, mai ales daca nu am mai fost pana acum si te simti putin stingher acolo, printre oameni care stiu ce fac si cum se utilizeaza toate acele aparate. Desi nu este complicat si mereu este cineva prezent si dispus sa iti arate cum functioneaza fiecare masinarie si fiecare aparat de fitness, pentru inceput poate fi destul de stresant sa o iei de la zero si sa te aventurezi printre atatea tipuri de echipamente, exercitii si oameni. Iata de ce acest program de training online poate fi solutia ideala de a trece peste aceasta etapa si a te familiariza cu toate aceste detalii. Fie ca alegi sa lucrezi de acasa – cu aparate sau fara (in functie de preferintele tale si de programul ales) – fie ca preferi sa mergi in parc sau, de ce nu, sa lucrezi si in camera de hotel atunci cand esti in delegatie, programul online este asadar disponibil de oriunde, fie ca il descarci in laptop si il iei cu tine, fie il accesezi pe internet si il vizualizezi de oriunde

Pentru ca il poti accesa oricand. Da, el este acolo, si te astepta oricand: dimineata devreme, in pauza de masa, seara tarziu sau duminica la pranz. Nu depinzi asadar de un program fix asa cum regasim in cadrul salilor de fitness cu antrenori, la care poti sa nu sa ajungi si pe care uneori te vezi nevoit/a sa le sari din lipsa de timp sau pentru ca ramai prins/a in trafic.

Pentru ca este explicat fiecare exercitiu in detaliu. Exercitiile sunt explicate in amanunt de catre trainer, pentru ca tu sa poti sa le executi corect, obtinand astfel efectele dorite, dar eliminad in acelasi timp si riscul unor accindentari. Poti revedea fiecare miscare de atatea ori cate ai nevoie, fara sa te grabesti.

Click here to change this text