Intense Nutrition - Program de slabit personalizat - Intense Fitness

Intense Nutrition – Program de slabit personalizat

Intense Nutrition – Program de slabit personalizat

Programe

Individuale

Nutritionistii INTENSE sunt intotdeauna pregatiti sa iti vina in intampinare cu cele mai pertinente sfaturi legate de o alimentatie sanatoasa. Lasa-te pe mana noastra si te vom purta pe culmile celor mai ravnite rezultate. Functioneaza asa: iti alegi tipul de program nutritional, noi te contactam, si stabilim impreuna obiectivul si preferintele tale culinare, urmand sa primesti o dieta personalizata

                                                    Pachetul contine:

 

Un program  personalizat de nutritie  :

  • Plan nutrtional personalizat si adaptat pe stilul de viata si obiectivul clientului
  • Retete dietetice pentru pregatirea meselor
  • BONUS : RETETE PENTRU UN DESERT HEALTHY.
  • Urmarirea evolutiei clientului cu ajustari in program, in functie de caz. Feedback-ul clientului este foarte important pentru ca aceasta metoda sa aiba succes.

Valabilitate pachet : 30 zile.

PRET:

250 RON

Incarca o poza cu tine

Experienta acumulata pe parcursul celor 19 ani in domeniul sportului ne dau o perspectiva unica in ceea ce priveste sanatatea fizica si mentala.

Studiile si experienta acumulata imi dau libertatea sa creez programele personalizate special adaptate pentru nevoile fiecarui client indifferent de varsta, obiective de fitness si probleme de ordin medical. Schimbarea incepe acum! Contacteaza-ne!

Un program de antrenament fizic se completeaza in mod obligatoriu cu un anumit stil de viata si o anumita dieta, mai ales atunci cand obiectivele stabilite sunt unele foarte sepcifice. Asadar, fie ca dorim sa scadem in greutate sau sa acumulam masa musculara si sa ne definim fiecare grupa de muschi, alimentatia poate sa ne ajute sau, dimpotriva, ne poate pune piedici.

Iata de ce un plan alimentar bine stabilit reprezinta un element ce nu trebuie sa lipseasca niciunei persoane care doreste sa atinga un nou nivel in ceea ce priveste forma fizica dar si nivelul de energie si stare de spirit.

Intense nutrition este un serviciu care va sta la dispozitie pentru a va atinge aceste obiective si de a ajunge acolo unde va doriti. Programul nutritional este elaborat pe baza situatiei dvs. prezente, luand in calcul cat mai multe aspecte ale stilului dvs. de viata: varsta, greutate actuala si istoricul kilogramelor, existenta unor boli sau probleme de sanatate, nivelul de antrenament anterior si prezent, preferinte alimentare, alergii sau sensibilitate / incompatibilitate cu anumite alimente, predispozitii genetice, obiceiuri alimentare, preferinte alimentare specifice (de exemplu optiunea personala de a nu consuma un anumit aliment – cum ar fi carne – sau faptul ca persoana in cauza nu poate consuma broccoli), consumul de alcool (si alcoolul contine calorii si, in plus, influenteaza modul in care sunt absorbite sau prelucrate anumite vitamine in organism), fumatul, etc..

Un astfel de program nutritional este asadar personalizat pentru fiecare individ in parte, pornind de la cele de mai sus si adaugand elementele legate de telul propus: scaderea in greutate prin pierderea controlata a stratului adipos, cresterea in greutate in mod sanatos – prin acumularea de masa musculara si distribuirea uniforma sau corecta a masei castigate, sau cresterea si definirea anumitor grupe de muschi sau a tuturor grupelor de muschi. Fiecare obiectiv presupune un alt regim alimentar, mai bogat sau mai sarac in alimente si cu o activitate fizica echivalenta.

Elaborarea unui program de nutritie este un proces care necesita numeroase cunostinte, dar si o experienta in domeniu, pentru a reusii sa identifici si sa stabilesti inca din prima faza toate detaliile necesare inceperii unui regim alimentar potrivit.

In linii mari, Intense Nutrition este un program care tine cont in principal de cateva elemente cheie, si anume: numarul de intrari si iesiri calorice, cantitatea de grasime consumata, cantitatea de carbohidrati si cantitatea de proteine. In realitate lucrurile nu sunt atat de simple, caci in alimente se regasesc multe alte elemente care dezechilibreaza balanta si duc la ineficienta unei diete, indiferent de tipul ei, aici amintind in special glucidele (zaharul sau fructoza).

Desi poate parea un lucru minor, orice aliment introdus suplimentar in dieta poate afecta progresul preconizat, mai ales atunci cand dorim sa slabim si sa scapam de acele kilograme in plus, mai ales de cele care sunt pozitionate foarte inestetic.

Un program de nutritie trebuie sa tina cont in egala masura de nevoile fiziologice ale fiecarei persoane in parte, dar trebuie sa se muleze si pe necesarul energetic presupus de antrenamentele din sala de fitness sau de acasa. Alimentele trebuie sa te hraneasca in mod corect, sa iti asigure doza zilnica de vitamine, minerale, saruri fibre si grasimi, dar sa iti dea si o stare de spirit buna, chef de viata si imboldul intern de a consuma aceasta energie prin miscare si sport.

Specialistii Intense Fitness au acumulat multi ani de experienta si au lucrat cu oameni de toate varstele si cu diferite tipuri de nevoi, fiecare solicitand un program de nutritie perfect adaptat si personalizat. O astfel de experienta se construieste in timp, astfel ca in prezent ne este mult mai usor sa abordam o astfel de nevoie si sa venim in intampinarea celor mai variate combinatii de preferinte sau asteptari.

Pentru asta dvs. nu trebuie decat sa ne contactati, sa ne spuneti ce anume doriti sa obtineti in urma dietei, iar noi vom face restul.

Pe baza informatiilor pe care vi le vom solicita ulterior, vom elabora un program de alimentatie usor de urmat si perfect adaptat obiectivelor propuse. Va stam la dispozitie pentru sfaturi competente in legatura cu tot ceea ce inseamna o alimentatie sanatoasa dar si corecta, o nutritie echilibrata si o dieta compusa din acele alimente care permit organismului sa intre in forma fizica dorita, fara a solicita excesiv organele interne.

Pentru rezultate optime, aceste programe nutritionale sunt insotite de recomandari in materie de activitate fizica. Fitness-ul este cea mai buna si totodata mai sigura metoda de a intra in firma si de a fi fit, fara sa te expui unor exercitii fizice dure, prelungite sau care sa necesite experienta, cunostinte avansate sau un program drastic.

Intense Nutrition, programul nutritional personalizat este raspunsul dilemelor cu care tot mai multi dintre noi ne confruntam atunci cand nu reusim sa atingem obiectivele legate de forma fizica sau de nivelul de energie