Intense Winter Challenge #1 2016 - Intense Fitness
Intense Winter Challenge #1 2016

Intense Winter Challenge #1 2016

IWC IANUARIE 2016

Locatia Plaiul Foii Zarnesti – Cabana Popasul Craiului

Seria Challenge-urilor a inceput in Ianuarie la Plaiul Foii, unde am avut parte de 3 zile minunate.

Startul s-a dat in Bucuresti, in parcarea din Mall Baneasa. Dupa ce am facut cunostinta am pornit la drum. Am ajuns in jurul pranzului la Cabana Popasul Craiului , unde am avut parte de o primire foarte calduroasa. Masa era pregatita si oamenii asteptau cu nerabdare primul antrenament in aer liber in zapada de la poalele muntelui.

✓ A 2-a zi a fost plina de activitati, unde dupa micul dejun a urmat cel de al 2-lea antrenament. In jurul pranzului am avut parte de o plimbare in natura, in Prapastiile Zarnestiului. O drumetie superba, unde am cantat pe drum, am ras si am glumit si am ramas cu niste imagini de vis intiparite pe retina. Al 2-lea antrenament al zilei a avut loc in jurul orei 16.30, oamenii au gustat din plin diversitatea de exercitii aduse de invitatul nostru de la BootCamp Romania. Seara ne-am adunat toti in cabana unde am sustinut un mic Workshop despre Fitness & Lifestyle, unde am dezbatut subiecte precum sedentarismul si riscuri la care ne supunem zi de zi. Dupa Worshop au urmat o serie de jocuri pe echipe, pregatindu-ne  pentru marea zi de duminica: The Challenge! Ultima zi a fost o explozie de energie! Concursul creat de echipa Intense Fitness a avut 6 probe in care cele 2 echipe s-au duelat si au luptat pana la ultima picatura de energie. Angajament, devotament, ambitie, voie buna sunt doar cateva din cuvintele ce pot descrie acest Challenge.

Echipa castigatoare a fost desemnata in prima editie, numele lor fiind unul amuzant: papanasii! Da, la desert ne-am gandit si noi! Numele este foarte sugestiv, probabil castigatorii s-au gandit tot weekendul la o portie de papanasi dar pentru ca meniul a fost creat de unul din nutritionistii echipei Intense Fitness, nu am reusit sa il induplecam sa primim o portie!

Premiul a fost pe masura, dar toti participantii au fost recompensati! La final am avut parte de foarte multe cuvinte de lauda si testimoniale care ne-au umplut inimile de bucurie. Ce parere ai, la urmatorul eveniment vii cu noi?

Foarte frumos gandita aceasta tabara. Antrenamentele au fost diversificate si insotite de voie buna. Ma bucur ca ati reusit sa ne motivati sa ducem la bun sfarsit aceasta sesiune de antrenamente. Iar mancarea a fost foarte buna si suficienta. La cat mai multe evenimente de acest gen!

Comenteaza

Adresa ta de mail nu va fi facuta publica