Intense Summer Challenge - Intense Fitness
Intense Summer Challenge

Intense Summer Challenge

INTENSE SUMMER CHALLENGE #2

01 – 03 Iulie 2016

Inca din Spring Challenge ne gandeam cu totii la zilele de vara , si iata ca a venit momentul pentru o noua aventura, de data aceasta la mare!

Malul marii, statiunea Venus, hotel Ammon**** au fost gazdele noastre foarte primitoare care ne-au ajutat sa ne desfasuram activitatile in cele mai bune conditii.

Sa incepem cu inceputul:

✓ Vineri ne-am adunat in Bucuresti si am pornit in numar mare, foarte mare, 60 de persoane spre Venus . Dupa cazare si masa au urmat activitatile mult asteptate de pe plaja, plus antrenamentul sustinut de Alex Valah ce a imbinat antrenamentul clasic pe nisip cu exercitiile in apa.

✓ Sambata dimineata Adrian Borozan a facut un show exploziv cu o clasa de Khai Bo si exercitii functionale. Dupa un Pool Party de zile mari , nu au lipsit dansurile, jocurile, atmosfera fiind una foarte destinsa. Antrenamentul de seara a fost tinut de colegii nostri Vali si Tiby in stilul lor caracteristic , intensitatea antrenamentului fiind una foarte ridicata si finalul unul de senzatie : 60 de oameni fugind de mama focului spre „MAREA RACORIRE” ! Seara am avut parte de muzica live , Miriam o tanara voce incantandu-ne cu chitara ei si o voce puternica si calda !

✓ Duminica, ziua cea mare …concursul mult astepta este pe cale sa inceapa: 2 echipe duelandu-se pentru titlul Best Fit Team. Nu va imaginati ca oamenii mari nu sunt si ei mici, am tipat, ne-am agitat, ne-am incurajat iar la final … scorul a fost 3-3, urmand proba de departajare unde o brasoveanca a facut istorie, putea sa stea in plansa atat de mult incat avea timp sa vada si un episod din Prison Break, reusind sa poarte echipa catre victorie! Trebuie sa recunoastem, de data asta sexul frumos a invins.

Concluzia finala este ca dintr-un grup am facut o echipa si dintr-o echipa am format o familie. Familia INTENSE Fitness!

Nu va speriati! In 2 saptamani mai sunt 60 de oameni ce asteapta cu sufletul la gura cele 3 zile de Intense Summer Challenge!
Tin sa multumesc Sponsorilor nostri: Kettler Romania, Sklz Romania, Life in Green, Hotel Ammon!

AllEscort