Eveniment- Intense Winter Challenge 2016 - Intense Fitness
Eveniment- Intense Winter Challenge 2016

Eveniment- Intense Winter Challenge 2016

Seria Challenge-urilor a inceput in Ianuarie la Plaiul Foii, unde am avut parte de 3 zile minunate.

Startul s-a dat in Bucuresti, in parcarea din Mall Baneasa. Dupa ce am facut cunostinta am pornit la drum. Am ajuns in jurul pranzului la Cabana Popasul Craiului , unde am avut parte de o primire foarte calduroasa. Masa era pregatita si oamenii asteptau cu nerabdare primul antrenament in aer liber in zapada de la poalele muntelui.

✓ A 2-a zi a fost plina de activitati, unde dupa micul dejun a urmat cel de al 2-lea antrenament. In jurul pranzului am avut parte de o plimbare in natura, in Prapastiile Zarnestiului. O drumetie superba, unde am cantat pe drum, am ras si am glumit si am ramas cu niste imagini de vis intiparite pe retina. Al 2-lea antrenament al zilei a avut loc in jurul orei 16.30, oamenii au gustat din plin diversitatea de exercitii aduse de invitatul nostru de la BootCamp Romania. Seara ne-am adunat toti in cabana unde am sustinut un mic Workshop despre Fitness & Lifestyle, unde am dezbatut subiecte precum sedentarismul si riscuri la care ne supunem zi de zi. Dupa Worshop au urmat o serie de jocuri pe echipe, pregatindu-ne  pentru marea zi de duminica: The Challenge! Ultima zi a fost o explozie de energie! Concursul creat de echipa Intense Fitness a avut 6 probe in care cele 2 echipe s-au duelat si au luptat pana la ultima picatura de energie. Angajament, devotament, ambitie, voie buna sunt doar cateva din cuvintele ce pot descrie acest Challenge.

Echipa castigatoare a fost desemnata in prima editie, numele lor fiind unul amuzant: papanasii! Da, la desert ne-am gandit si noi! Numele este foarte sugestiv, probabil castigatorii s-au gandit tot weekendul la o portie de papanasi dar pentru ca meniul a fost creat de unul din nutritionistii echipei Intense Fitness, nu am reusit sa il induplecam sa primim o portie!

Premiul a fost pe masura, dar toti participantii au fost recompensati! La final am avut parte de foarte multe cuvinte de lauda si testimoniale care ne-au umplut inimile de bucurie. Ce parere ai, la urmatorul eveniment vii cu noi?

Comenteaza

Adresa ta de mail nu va fi facuta publica