Beneficiile antrenamentelor cu Benzi de Rezistenta - Intense Fitness
Beneficiile antrenamentelor cu Benzi de Rezistenta

Beneficiile antrenamentelor cu Benzi de Rezistenta

Daca te-ai cam plictisit de antrenamentele curente, benzile de rezistenta iti aduc o noua forma de stimulare pentru cresterea musculara printr-un mai bun si usor control al rezistentei si prin mentinerea acesteia pe muschii targetati.

Exista o solutie simpla, usoara si versatila indiferent de motivul pentru care nu te (mai) poti antrena la sala: benzile de rezistenta. Daca se intampla sa te mai doara din cand in cand articulatiile sau esti in perioada de recuperare dupa o accidentare, benzile de rezistenta Kettler reprezinta o optiune cu impact scazut pentru dezvoltarea musculara fara a-ti mai ridica probleme articulare.

Acelasi lucru se aplica si daca esti intotdeauna pe drumuri si ai de petrecut mult timp in camere de hotel. Benzile de rezistenta Kettler sunt usor de impachetat si transportat si cu siguranta iti vor fi de folos pentru un antrenament la hotel sau poate un antrenament in parc, asa cum am facut noi.

La fel ca in cazul oricarui tip de antrenament, cel cu benzile de rezistenta iti va imbunatati forta musculara si va stimula dezvoltarea acestora.

In plus, iti vor imbunatati si amplitudinea miscarii, antrenand si multi muschi pe care poate nu ai posibilitatea de a-i include in antrenamentele de forta cu greutati libere (de exemplu, flexiile pentru biceps sau extensiile pentru triceps nu iti tin muschii in tensiune pe intre parcursul miscarii).

Datorita benzilor de rezistenta iti vei imbunatati flexibilitatea, forta aplicabila si vei putea stimula mai mult muschii.

Dar sa vedem mai pe larg care sunt beneficiile antrenamentelor cu benzile de rezistenta Kettler.

  1. Sunt o investitie foarte buna

Benzile de rezistenta sunt ieftine si nu implica un tarif constant la fel cum o face sala.

  1. Sunt un accesoriu foarte versatil si adaptabil pentru multe niveluri de fitness

Fie ca esti incepator sau expert, exista benzi de rezistenta care sa iti fie de folos. Aceste accesorii de fitness vin cu o varietate mare de rezistente, inclusiv usor, mediu si dificil. Desigur ca si aceste niveluri pot fi adaptate in functie de cat de mult le intinzi pentru rezistenta.

Poti chiar sa folosesti mai multe benzi de rezistenta daca vrei sa te provoci cu adevarat.

  1. Benzile de rezistenta pot fi folosite si pentru exercitiile clasice

Ok, poate ca nu te-ai saturat de antrenamentul dar ai nevoie de niste exercitii cu impact mai scazut. Partea buna e ca nu trebuie sa renunti la antrenamentele preferate pentru ca benzile de rezistenta pot inlocui cu succes greutatile libere.

De exemplu, flexiile pentru biceps sunt la fel de hardcore, iar flotarile pot primi si ele o forma de rezistenta in plus.

  1. Poti face si exercitii fullbody cu benzi de rezistenta

Benzile de rezistenta pot fi folosite pentru antrenamente de dezvoltare multilaterala a intregului corp care iti vor supune la provocari cam fiecare grupa musculara majora a corpului.

  1. Economisesti spatiu

Probabil ca cea mai mare grija legata de depozitarea benzilor de rezistenta este ca nu cumva sa le pierzi. Practic nu ocupa deloc spatiu.

  1. Poti face antrenamente si cand calatoresti

Ele sunt usoare si portabile. Le poti depozita in valiza fara probleme si poti face un antrenament indiferent de unde te situezi.

  1. Accesorii de fitness pentru varietate

Muschii se adapteaza foarte repede la miscarile pe care le faci des si tocmai din acest motiv este important sa adaugi niste varietate la antrenamente. Provocarea muschilor este cheia progresului. Benzile de rezistenta pot fi o alternativa buna pentru gantere, bare si aparatele de fitness.

  1. Benzile de rezistenta sunt usor de folosit

Indiferent de nivelul de fitness la care esti, atunci cand vrei sa te autodepasesti, cel mai bine este sa ai si un partener de antrenament pentru siguranta in plus. Benzile de rezistenta pot fi insa folosite si fara ajutor din partea altcuiva.

Sunt ideale pentru orice antrenament, oricand, acasa sau pe drum.

  1. Pot fi combinate cu alte accesorii si echipamente de fitness

Benzile de rezistenta Kettler sunt atat de versatile incat le poti folosi alaturi de alte greutati, beneficiind astfel de mai multe tipuri de exercitii de forta.

  1. Iti ofera un antrenament eficient

Benzile de rezistenta pot parea niste accesorii foarte simple, care nu te vor provoca prea mult, insa ele nu sunt totusi ceea ce par. Poti face niste exercitii extrem de eficiente cu benzi de rezistenta. In plus, antrenamentele iti vor imbunatati energia, flexibilitate, amplitudinea miscarilor etc.

 

AllEscort